Regjistrimi i jahteve në Greqi
 • Regjistrimi i përkohshëm në 5-7 ditë
 • Të gjitha përkthimet e betuara të përfshira
 • Përdorim privat, barbar dhe komercial
 • E vlefshme për 5 vjet
 • Sigurimi i lirë i mundshëm
 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas
 • Rinovime të lehta

Regjistro një varkë në Greqi


Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin grek


Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Greqisë

Për t'ju lejuar të përdorni varkën tuaj për qëllime personale dhe profesionale, ne ju ofrojmë paketën më të mirë dhe më të përballueshme të regjistrimit të jahteve rekreative dhe komerciale greke me një çmim shumë të volitshëm.

Regjistrimi ose regjistrimi i jahteve në Greqi në Poloni (shihni fundin e faqes)

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj në Greqi ose në 20 juridiksione të tjera të regjistrimit të flamurit. Si kompania më e madhe e regjistrimit të flamurit ne kemi shumë përvojë në regjistrimin e jahteve në Greqi.

Kur regjistroni varkën tuaj, është e rëndësishme që fillimisht të diskutoni me një specialist të regjistrimit të varkave për vendin më të mirë për ta bërë këtë. Kjo zgjedhje do të varet nga një sërë faktorësh duke përfshirë; lloji i përdorimit (varkë private, e zhveshur ose komerciale), madhësia dhe tonazhi i varkës suaj, në pronësi private ose korporative dhe edhe nëse VSAT është paguar (nëse është në Evropë).

Filloni duke na kontaktuar dhe na jepni një shpjegim të shkurtër të rrethanave tuaja personale. Më pas mund t'ju këshillojmë se ku të regjistroni varkën tuaj. Kombësia juaj NUK ka rëndësi pasi ka shumë vende me regjistër "të hapur" që do të pranojnë pronarë varkash nga çdo vend!

Ju mund të regjistroheni në varkën tuaj nën emrin tuaj ose si pronar i korporatës
Në Greqi, çdo individ ose kompani që zotëron një varkë të përdorur për qëllime komerciale ose rekreative mund të aplikojë për regjistrimin e varkave.

Sa kohë është e vlefshme regjistrimi grek për:
Vlefshmëria e një regjistrimi të anijeve greke është zakonisht 5 vjet dhe duhet të rinovohet përpara se të skadojë.

A mund të regjistrohem si Charter Commercial ose Bareboat në Greqi?
Po. Ju mund të regjistroheni për përdorim të anijes private, komerciale ose bareboat.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA!

Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
Nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Greqi. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!

Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!

Shërbimi ndaj klientit 7 ditë në shumicën e gjuhëve
Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flet; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!

Regjistrim provizor i garantuar në 2-5 ditë! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
Ne kemi staf aktual në Greqi dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se 5-7 ditë. (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara) Ky regjistrim i përkohshëm është tashmë plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

Cilat janë avantazhet kryesore të regjistrimit nën flamurin grek:

Vendndodhja: Greqia është një destinacion popullor për shëtitje me varkë, me një numër të madh varkash që operojnë në ujërat e saj.

Aksesi në shërbime: Regjistrimi grek ofron akses në një sërë shërbimesh të lidhura me varkën, të tilla si marinat, pikat e karburantit dhe objektet e riparimit.

Mbrojtja e sigurimit: Disa kompani sigurimesh mund të kërkojnë që anija të regjistrohet në Greqi për të siguruar mbulim sigurimi.

Vlera e përmirësuar e rishitjes: Një varkë e regjistruar mund të ketë një vlerë më të lartë rishitje në krahasim me një varkë të paregjistruar, pasi tregon se anija është në përputhje me kërkesat ligjore.

Lehtësimi i udhëtimit ndërkombëtar: Një regjistrim me varkë greke mund ta bëjë më të lehtë për pronarin e varkës të udhëtojë ndërkombëtarisht me varkën.

Identifikues unik: Regjistrimi grek ofron një identifikues unik për varkën, duke e lejuar atë të identifikohet lehtësisht në rast emergjence ose incidentesh të tjera.

Dokumentet e nevojshme për regjistrimin e një anijeje:

 • Dëshmia e pronësisë: Një kontratë shitje e noterizuar ose një akt dhuratë.
 • Certifikata e aftësisë detare: Një certifikatë e lëshuar nga një topograf i njohur ose shoqëri klasifikimi.
 • Certifikata e ndërtuesit: Një certifikatë e lëshuar nga ndërtuesi i varkës që vërteton specifikimet e varkës.
 • Certifikata e sigurimit: Një certifikatë që tregon se anija është e siguruar për përgjegjësi dhe rreziqe nga palët e treta.
 • Dëshmia e pagesës së taksave: Dëshmi e pagesës së çdo takse ose tarife të aplikueshme, si p.sh. tatimi mbi vlerën e shtuar (TVSH) ose taksa e tonazhit.
 • Specifikimet teknike: Një dokument që tregon specifikimet teknike të varkës, si gjatësia, gjerësia dhe drafti i saj.
 • Lista e ekuipazhit: Një listë e anëtarëve të ekuipazhit dhe kualifikimet e tyre.
Tabela e Krahasimit të Vendeve të Flamurit
  Poloni Mbretëria e Bashkuar Langkawi San Marino
Sa shpejt mund të bëhet? 24 ore 3 ditë 5 dite 2 Ditë
Në dispozicion për të gjitha kombësitë po po po po
Periudha e Validimit Per jeten 5 vite Per jeten 5 vite
Certifikatën e flamurit po po po po
Regjistrimi i pronësisë po po po po
Sondazhi është i detyrueshëm jo po jo jo
I vlefshëm në të gjithë botën po po po po
I përshtatshëm për jahte komerciale jo po po po po
Pricemimi nga 420 EUR 459 GBP 950 USD 590 euro
Shih detajet Shih detajet Shih detajet Shih detajet

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara